Fillerbehandling Skåne

FILLERS

Boka tid för fillerbehandling i Skåne här…

Vår hud är ett komplext organ. Den består utav olika komponenter, bl.a. proteiner som bildas och bryts ner, som kollagen, elastin och glykosaminoglykaner (GAG). Den vanligaste GAG är hyaluronsyra. Hyaluronsyra har stark fuktbindande kapacitet och en livslängd på ca 2 dygn. HA fillers, hyaluronsyra fillers är syntetiskt framställt hyaluronsyra som är modifierad för att kunna stanna i vävnaden och inte brytas ner så snabbt. Effekten är 6-18 månader beroende på område. Olika täthet i HA produkterna passar till olika behandlingsområden. Vissa fillers produkter kan även stimulera till nybildning av typ I kollagen.

De senaste åren har en ny hyaluronsyreprodukt kommit ut på marknaden som heter Prophilo. Prophilo har en tunnare konsistens än utfyllande fillers och sprider sig mellan hudlagren där den binder fukt och stimulerar nybildning av hyaluronsyra. Effekten är lätt uppstramande ej volymgivande och minst två behandlingstillfällen krävs.

Resultatet kommer efter 4-6 veckor. För att uppnå ett lyckat resultat med HA fillers, är det avgörande att använda rätt produkt på rätt område samt att injektionen sker i rätt vävnadsskikt. Ansiktet består i princip av 5 lager. Djupa och ytliga fettdepåer, muskler, bindväv och benhinna. Minutiös kännedom om ansiktets anatomi krävs för att placera fillers produkten i rätt skikt och uppnå ett naturligt och varaktigt resultat.

På Face Balance har vi bred produktportfölj och använder endast produkter från välkända märken med stark säkerhetsprofil inför fillerbehandling i Skåne. Vår medicinska bakgrund gör att behandlingarna utförs med maximal säkerhet och ger ett optimalt resultat. Har du ytterligare frågor om våra behandlingar är du alltid välkommen att kontakta oss!

 

Hur lång tid tar det att göra fillers?

Är det dags för din första behandling? Då är detta en vanligt förekommande fråga när man ska boka tid för fillers. Processen för att utföra en fillerbehandling tar vanligtvis mellan 30-60 minuter. Då är även förberedelse och genomgång av behandlingen inräknat i tiden. Men beroende på de områden som behandlas och mängden fyllmedel som används, kan tiderna för din behandling variera.

De flesta ser synliga resultat direkt efter behandlingen. Det kan dock ta upp till två veckor för full effekt av fyllmedlen att ses. Så om du letar efter ett snabbt och enkelt sätt att minska rynkor eller få en spänstigare hud till ditt utseende, kan fillers vara rätt för dig.

KONSULTATION INFÖR FILLERBEHANDLING I SKÅNE

Varje nybesök börjar med en konsultation där du berättar om dina önskemål och förväntningar. Utgående ifrån det, skräddarsyr vi en behandlingsplan där vi försöker möta dina förväntningar samtidigt som du får information om vad som är möjligt att uppnå med injektionsbehandling.

Efter en konsultation har du en betänketid för att bearbeta den kommande förvandlingen. Behandlingen kan bokas tidigast två dygn efter konsultationsbesöket. Ibland krävs det en serie besök för att uppnå önskat resultat och i andra fall räcker det med ett enstaka. Vi lämnar en prisuppskattning på vad just din skönhetsresa kommer att kosta och vad som krävs för att underhålla den. Konsultationen kostar 300 kr som sedan dras av i samband med behandlingen.

INFÖR DIN FILLERBEHANDLING

För att undvika komplikationer i samband med din fillerbehandling ska du undvika blodförtunnande läkemedel veckan innan. Exempel på receptfria läkemedel som också är blodförtunnande är Ibuprofen, naproxen, acetylsalicylsyra, omega -3 och E-vitamin. Området som ska behandlas ska var friskt, dvs. inga sår, herpesblåsor eller akne. Graviditet och amning är en kontraindikation för injektionsbehandling.

INFÖR DIN FILLERBEHANDLING

För att undvika komplikationer i samband med fillerbehandling ska du undvika blodförtunnande läkemedel veckan innan. Exempel på receptfria läkemedel som också är blodförtunnande är Ibuprofen, naproxen, acetylsalicylsyra, omega -3 och E-vitamin. Området som ska behandlas ska var friskt, dvs. inga sår, herpesblåsor eller akne. Graviditet och amning är en kontraindikation för injektionsbehandling.

EFTER DITT BESÖK

Efter en fillerbehandling ska du undvika att röra det behandlade området, inte utsätta huden för överdriven värme som ex vid bastubad. Vi rekommenderar även att du avstår från träning. Dessa restriktioner gäller 24 h efter behandling.

EFTER DITT BESÖK

Efter fillerbehandling ska du undvika att röra det behandlade området, inte utsätta huden för överdriven värme som ex vid bastubad. Vi rekommenderar även att du avstår från träning. Dessa restriktioner gäller 24 h efter behandling.

PRISER

Fillers

Läppar – från 3 000 kr

Övriga områden – från 3 000 kr 

Profhilo

1 kur – 3 000 kr 

Ansikte: 2 kurer – 5 500 kr 

Ansikte och hals: 2 kurer – 10 000 kr 

Ansikte och hals: 2 kurer – 10 000 kr

KONTAKTA OSS