Anti-age behandling Skåne

Boka tid för Anti-age behandling i Skåne här…

Anti-age behandlingar i Skåne är populärare än någonsin tidigare, men vad är det egentligen? Kort sagt, anti-age behandlingar är procedurer eller produkter som är utformade för att minska synliga tecken på åldrande, såsom rynkor, fina linjer och åldersfläckar.

Det finns en mängd olika anti-age-behandlingar tillgängliga på marknaden idag, allt från hudvårdsprodukter hemma till professionella kosmetiska ingrepp som fillers eller botox. Vi på Face Balance är ett team av specialistläkare och leg. sjuksköterskor certifierade inom injektionsbehandling. Vi har lång erfarenhet utav några av de mest populära anti-age behandlingar och vi hjälper dig hitta lösningen som är rätt för dig.

Har du ytterligare frågor om våra behandlingar är du alltid välkommen att kontakta oss!

 

Anti-age behandling – Injektioner

Injektionsbehandling är en populär typ av anti-aging behandling. Dessa är kosmetiska ingrepp som innebär att man injicerar ett ämne i huden för att förbättra dess utseende. De vanligaste behandlingarna medlen som används för anti-aging ändamål är botoxbehandling och fillers. Botox fungerar genom att tillfälligt förlama musklerna i ansiktet, vilket minskar uppkomsten av rynkor.

Fillers fungerar genom att fylla ut rynkor och fina linjer underifrån hudens yta. Injicerbara läkemedel kräver vanligtvis flera behandlingar för att bibehålla resultat, men de kan ge en mer effektfull förbättring än enbart aktuella hudvårdsprodukter.

Välja anti-age behandling

När det kommer till att välja en anti-age-behandling finns det ingen behandling som passar alla, allt beror på dina individuella behov och mål. Om du precis har börjat märka de första tecknen på åldrande kan aktuella hudvårdsprodukter vara allt du behöver.

Om du letar efter en mer dramatisk förbättring kan du dock överväga injektionsbehandlingar. Oavsett vilken typ av behandling du väljer, var noga med att rådgöra med en certifierad specialistläkare för att säkerställa att du får bästa möjliga resultat och en säker anti-age behandling.

KONSULTATION INFÖR FILLERBEHANDLING I SKÅNE

Varje nybesök börjar med en konsultation där du berättar om dina önskemål och förväntningar. Utgående ifrån det, skräddarsyr vi en behandlingsplan där vi försöker möta dina förväntningar samtidigt som du får information om vad som är möjligt att uppnå med injektionsbehandling.

Efter en konsultation har du en betänketid för att bearbeta den kommande förvandlingen. Behandlingen kan bokas tidigast två dygn efter konsultationsbesöket. Ibland krävs det en serie besök för att uppnå önskat resultat och i andra fall räcker det med ett enstaka. Vi lämnar en prisuppskattning på vad just din skönhetsresa kommer att kosta och vad som krävs för att underhålla den. Konsultationen kostar 300 kr som sedan dras av i samband med behandlingen.

INFÖR DIN ANTI-AGE BEHANDLING

För att undvika komplikationer i samband med din anti-age behandling ska du undvika blodförtunnande läkemedel veckan innan. Exempel på receptfria läkemedel som också är blodförtunnande är Ibuprofen, naproxen, acetylsalicylsyra, omega -3 och E-vitamin. Området som ska behandlas ska var friskt, dvs. inga sår, herpesblåsor eller akne. Graviditet och amning är en kontraindikation för injektionsbehandling.

INFÖR DIN ANTI-AGE BEHANDLING

För att undvika komplikationer i samband med anti-age behandling ska du undvika blodförtunnande läkemedel veckan innan. Exempel på receptfria läkemedel som också är blodförtunnande är Ibuprofen, naproxen, acetylsalicylsyra, omega -3 och E-vitamin. Området som ska behandlas ska var friskt, dvs. inga sår, herpesblåsor eller akne. Graviditet och amning är en kontraindikation för injektionsbehandling.

EFTER DITT BESÖK

Efter en anti-age behandling ska du undvika att röra det behandlade området, inte utsätta huden för överdriven värme som ex vid bastubad. Vi rekommenderar även att du avstår från träning. Dessa restriktioner gäller 24 h efter behandling.

EFTER DITT BESÖK

Efter anti-age behandling ska du undvika att röra det behandlade området, inte utsätta huden för överdriven värme som ex vid bastubad. Vi rekommenderar även att du avstår från träning. Dessa restriktioner gäller 24 h efter behandling.

PRISER

Fillers

Läppar – från 3 000 kr 

Övriga områden – från 3 000 kr

 

Profhilo

1 kur – 3 000 kr

Ansikte: 2 kurer – 5 500 kr

Ansikte och hals: 2 kurer – 10 000 kr  

Ansikte och hals: 2 kurer – 10 000 kr

KONTAKTA OSS